Stonetrack brengt u naar de bron.

Promotie van Europese natuursteen groeves en producten.
StoneTrack verricht voor de groeves promotie van natuursteen naar architecten, aannemers en professionele verwerkers. StoneTrack heeft de taak om u meer inzicht te geven in het brede natuursteen assortiment dat in de ons omliggende landen is te vinden. Op de site laten Europese natuursteen producenten hun natuursteensoorten en afgewerkte producten zien. Door middel van gerealiseerde projecten tonen wij u wat de mogelijkheden in natuursteen zijn, om u zo te inspireren.

Begeleiding van ontwerpers en inkopers voor natuursteen keuze
StoneTrack begeleidt architecten bij de keuze en afnemers in de aankoop van de juiste steensoorten voor hun project. Met meer dan 25 jaar ervaring in natuursteenland in diverse toepassingsgebieden van het natuursteen kan StoneTrack u de juiste producent wijzen. Wij zorgen dat de natuursteen aanvraag op een juiste manier bij de producent terecht komt en dat de afnemer een juiste en passende aanbieding direct van de producent ontvangt.

Volledige transparantie
Herkomst van de gesteenten wordt duidelijk aangeven, de communicatie met de groeves verloopt via StoneTrack, maar kan ook direct met de producent gaan. Dit geeft de afnemer inzicht in de kwaliteit van het product en de producent, schept vertrouwen en voorkomt misverstanden. Korte lijnen geven uiteindelijk altijd het beste resultaat.

Bij komend voordeel van de keuze voor Europees natuursteen is altijd de snelle levertijd. StoneTrack heeft contacten met ervaren internationale transporteurs die uw transport snel en vakkundig kunnen verzorgen over land en water. Stonetrack brengt de natuursteen producenten met hun producten naar u toe.

“De kortste afstand tussen twee punten is een rechte lijn” –Archimedes-